Jakékoliv povídání

Jediné rozumné fórum pro akcie a investice. Bez urážek návštěvníkù !!!
Odpovědět
Stanislav

Příspěvek od Stanislav » stř 12. čer 2019 10:46:43

Cutty, to jsem tez delal, az mi lezla cocka nosem i usima. O cocku moc nestojim, protoze mam radsi hrach nebo fazole. Loupany hrach me tolik nenadyma a muj kamarad mi tvrdil, ze kdyby mu nekdo nabidl sosovici, tak by byl schopen i vrazdit. Tak si na nej dej laskave pozor! :lol:rnrnTady mam zaznam narozeni otce herecky Audrey Hepburnove. Je to druhy radek a jmenoval se Josef Victor Antonin Ruston. Pro idiota Nigela Farage by to byla urcite posila. Jen tak pro zajimavost mela predky na Slovensku i v Cechach. Kovarce u Topolcan a Brezova nad Svitavou. rnhttp:ebadatelna.soapraha.cz/d/6073/315

Ladislav

Příspěvek od Ladislav » stř 12. čer 2019 13:49:43

Nun, mein Kind,rnta Ginger Ale neni chemie, ale zdrava limonada z Nemecka. Jen voda, plyn, zazvor, cukr, kyselina citronova. Stejne tak to plati pro drahy original z Anglie nebo USA.rnrnTotalni chemikalie jsou ale male nezname americke limonady prodavane jen v USA. Snad je v USA smi vyrobit a prodavat kazdy zlocinec, i ten z Agrofertu a ochutit Fridexem proti mrazu.rnKdysi in Phoenix / Arizona jsem mel radost, kdyz jsem objevil modrou boruvkovou limonadu. Netusil jsem, ze po vypiti budu ihned zvracet.rnrn [file]7683[/file] [file]7684[/file] [file]7685[/file] rnJedovate americke boruvkove limonady na zvraceni

Stanislav

Příspěvek od Stanislav » stř 12. čer 2019 13:59:39

Kolik asi v sobe muze skryvat ecek za takovou skvelou cenu? Ve Velke Britanii je velice oblibene blblout se zazvorem. Delaji to obdobnym stylem jako ja. Takze to musi byt kalne, coz je pritomnosti kvasinek hotova vec, stejne tak kvasnicova piva jsou kalna. Pokud je to jasne, tak je to synteticky hnuj, syceny oxidem uhlicitym. Vsechno co jsem delal kvasnicemi, tak mi to po delsi dobe po otevreni explodovalo. Vyrabel jsem pivo z melty a to byl fofr, kdyz jsem pootocil zatkou. Stejne se mi to stalo i s touto limonadou.

pigzor

Příspěvek od pigzor » čtv 13. čer 2019 9:11:02

Cutty zkousel si ruzne fazole? My vetsinou namacime pres noc a druhy den chvili povarime a jsou krasne mekke. Krom tech klasickych fazoli mam rad treba Adzuki. Super jsou Mungo, ktere si nechas vyklicit - Mungo fazole proplachnes vodou, vlozis do melke nadoby a na 1 den je mas ponorene ve vode. Nasledne vodu slijes, rano a vecer vzdy proplachnes a na vrsek polozis navlhcenou uterku nebo kapesnik. A uz jen sledujes jak to paradne vyklici. Chutove je to skvele.

Stanislav

Příspěvek od Stanislav » čtv 13. čer 2019 10:45:32

Hrach kdyz se naklici, tak ho potom lze obdelat na masle na panvi. Je to vlastne pucalka, jak pravi Jaroslav Vojta v Dobrem vojaku Svejkovi, ze uz ani tu pucalku nechteli jist. Ted jsem stravil domaci knedlik s kurecim masem na zampionech ve smetanove omacce. Tim ze me bavi varit, tak je clovek tlusty jako to prase, ale zabere to spoustu casu. rnrnZ fazoli se dela skvela polevka a jedl jsem ji nekolikrat na Slovensku, ale musi byt do ni ta spravne ostra domaci klobasa. Povetsinou jsem daval dunajskou klobasu, ale na Slovensku mi chutnala gazdovska, ale nedostal jsem se k vyrobe polevky, protoze jsem ji predcasne sezral. Ja ji delam svetlou a oni ji meli tmavou, coz je uplne jedno. S tim namacenim je to casove narocnejsi, ale vysledek pak stoji za to!

Ladislav

Příspěvek od Ladislav » čtv 13. čer 2019 15:11:21

1/3 Nemcu pry ma doma asistenta Alexa, Siri, Google nebo jine, za 60 nebo 100 euro. To je mi zahada, jak je to mozne, ze za ten nerad lide utraci penize.rnA je to pekna hloupost. Protoze to lidi odposlouchava a posila nahrate hlasy do USA, nebo do Ruska, Ciny, Izraeli.rnrnClovek se toho asistenta muze zeptat asi v jakekoliv reci sveta: rnAlexa, jake bude zitra pocasi? nebo Alexa, kdy byl narozen Donald Trump? nebo Alexa, kde je nejblizsi pizzeria Bella Italia nebo Alexa, zahraj mi starou ceskou pisen Koline, Koline! rnAle to se vsechno da zaridit i bez Alexy, i kdyz to trva dele.rnrn [file]7691[/file]

CUTTY

Příspěvek od CUTTY » čtv 13. čer 2019 16:43:25

To pigzor,rnrnja sa idem urvat za:rnrn- fazula velka strakata Bangorn[file]7692[/file] [file]7694[/file]rnrnTO JSOU ME FAZOLE!!! :lol: rn[url]https:www.youtube.com/watch?v=uOgO7TZwHcM[/url]
Naposledy upravil(a) CUTTY dne ned 30. čer 2019 9:31:11, celkem upraveno 2 x.

TomasV

Příspěvek od TomasV » sob 15. čer 2019 9:05:15

Tak jsem zvedav kolik nas ubude po dalsi krizi,podle tohoto clanku asi hodne.rnrnhttps:www.idnes.cz/ekonomika/podniky/burza-vyplach-propad-sebevrazda-krize.A190613_160142_ekoakcie_svob

VSbrok

Re: Jakékoliv povídání

Příspěvek od VSbrok » sob 22. čer 2019 8:13:04

jojo budou levný nákupu :)

Odpovědět