Jakékoliv povídání

Jediné rozumné fórum pro akcie a investice. Bez urážek návštěvníkù !!!
Odpovědět
Investor

Příspěvek od Investor » úte 22. kvě 2012 1:06:13

Dnes byl v televizi zcela normálně vypadající člověk, asi 40 let a ten měl doma plastickou nafukovací nahou holku, s hnusnou otevřenou držkou. Povídal, že kdyby to zákon dovolil, tak by se s tou nafukovací figurou oženil. To se mùže ženit sám a bez certifikátu a zaplatit nějakému idiotovi z kostela tolik peněz, až by souhlasil. Lidi by na svatbu pozvat nemohl, protože by se celou svatbu chechtali a uchechtali se k smrti. A přitom je svatba tak jednoduchá pro každého neschopného stydlivého blázna s živou dobře vypadající osobou někde na Filipínách.

Stanislav

Příspěvek od Stanislav » čtv 24. kvě 2012 4:20:03

Sousední Bavorsko by potřebovalo 5-6 plynových elektráren za náhradu jaderných, ale kde vzít prachy? Nikdo nechce investovat, protože se bojí o svou investici. To by mne tedy zajímalo, proč ty banky neprodají všechny energetické akcie a nakoupí si za to radši zlato na Karláku a v zimě si tam místo ohřívání u topení mùžou klidně zpívat vánoční koledy, pokud jim slova neumrznou v hubě! Seehofer chce prý stavět elektrárny na bioplyn v celém Bavorsku, ale kde seberou k tomu tu hmotu, z které by se ten plyn vyráběl, už radši mlčí! U nás na hradě jedou ve žlutém benzínu a v Bavorsku se zase baví o bioplynu z ničeho! Lidí je všude dost a byl by to asi nejlepší vývozní artikl? :rolleyes:

Jahys

Příspěvek od Jahys » čtv 24. kvě 2012 9:21:47

Bioplyn se dela z hoven Váòo,.. z hoven. A ty tecou porad. od nas, od krav, od prasatek a vseho ziveho. Nakonec by mohli bioenergetici platit lidem za jejich hovinka. Ale nebyl by to poradny byznys na kterem se da trhnout majlant tak to asi neprojde. Preci nepujdou papalasi na ruku lidem ne?

Stanislav

Příspěvek od Stanislav » čtv 24. kvě 2012 14:39:35

Odboròýcy ze Sytygrupu tvrdí, že dojde k Grexitu k 1.1.2013 na více jak 50%. Uvyïýme, necháme se pžekvapit? :lol:

Stanislav

Příspěvek od Stanislav » čtv 24. kvě 2012 14:55:47

Ta indiánská podsvinčata MADE IN CSOB mi poslala dnes na účet 17 slabomyslných zpráv s datem i z loòska. Úrok 0,01% a ještě mi stačí zavšivit účet. :rolleyes:rnrnZprávy z banky rn rnVylepšené pojištění platebních karet proti ztrátě a krádeži (24.11.2011) rnInformace k pojištění Maxkaret (20.02.2012) rnEra smartbanking – novinka pro obsluhu vašich financí přes chytrý telefon nebo tablet (09.01.2012) rnZměny ročních úrokových sazeb k 1. dubnu 2012 (08.03.2012) rnEra osobní účet má teï novou výhodu pro mladé do 26 let - a nezáleží na tom, zda studujete nebo již pracujete (06.02.2012) rnWeb Poštovní spořitelny bude mít novou adresu www.erasvet.cz (14.02.2012) rnPlatit kartou na internetu budeme pouze se zabezpečenými platbami (02.05.2012) rnZměna Sazebníku poplatkù Poštovní spořitelny a podmínek produktù (02.03.2012) rnEra klub - s výhodami, soutěžemi a zábavou pro všechny do 18 let (14.03.2012) rnEra pùjčka nyní s bonusem (04.04.2012) rnEra osobní účet soutěží o letošní Zlatou korunu (19.04.2012) rnNová chytrá SMS, díky které budete mít vždy přehled (19.04.2012) rnEra smartbanking byl nominován na aplikaci roku 2012 (30.04.2012) rnFaktury od T-Mobile zaplatíte rychleji (30.04.2012) rnMěníme názvy služeb Elektronického bankovnictví (30.04.2012) rnSlužby TV banky budou ukončeny k 1. 7. 2012 (18.05.2012) rnZměna sazebníku poplatkù, produktových podmínek a reklamačního řádu Poštovní spořitelny (30.04.2012 rn

Stanislav

Příspěvek od Stanislav » pát 27. bře 2015 12:30:48

Dnes mi dorazily vojenské kanady koupené přes Aukro, které byly vyrobené v české firmě Prabosu Slavičín, kde šijou boty hlavně pro policii a armádu. Za 837 Kč je to sranda v porovnání s kvalitou. 177 Kč z té ceny stálo však bohužel poštovné na dobírku, což je pěkná zlodějna. Výrobní cena je 1.900 Kč. Začalo jaro a já trouba jsem si koupil boty na zimu? :crazy::rolleyes::spin:

pnovak

Příspěvek od pnovak » ned 10. led 2016 17:17:24

Standa:rn[quote]rnBubáku, já jsem solitér, stejně jako pan Ladislav. To, že lidi nerozumí akciím, není moje vina. Je to věc zdejšího špatného školství. Mohu ti jen říct, že mé IQ z matematiky má necelé 1% zdejší populace. Na základní škole v 8. třídě jsem byl v matematických testech nejlepší ze 140 spolužákù. V testech jsem měl 81 bodù a mùj kamarád skončil hned druhý ze 79 body. Bohužel jsme oba vyrùstali v rozvedených rodinách, takže si myslím, že by výsledek mohl být i lepší pro nás oba, pokud by ty podmínky byly jiné. Na střední škole jsem měl v matematické úloze pouze já jedničku a ostatní se nechytali. Profesorka si myslela, že jsem všechno opsal, jak bylo mým dobrým zvykem, ale nebylo od koho, protože to i největší premianti ve třídě pos*rali, takže chudinka měla z toho zamotanou hlavu. Prolezl jsem střední školu jen tak tak a podle statistik se právě z těchto lidí stávají nejúspěšnější podnikatelé, což jsem absolutně nevěděl. Jestli mě někdo tady považuje za psychopata nebo blázna, tak mi to je víceméně jedno, protože každý tebe soudí podle sebe. Pro mne je burza pouze zábava, ale to většina lidí zde těžko chápe, včetně tebe, který si myslíš, že je to dojná kapitalistická kráva.rn[/quote]rnrn[quote]rnKuki,rni když se vám to líbí nebo ne, tak já mám s Tomem Hanksem společné královské předky. Avatar nevypovídá nic o charakteru osoby a vám to vadí? Co doma, máte všechno v pořádku a na správném místě?rn[/quote]rnrnrnStanda si jen honí... ego. Proto je tak agresívní a furt napadá ostatní.rnrnJedině on se tady vytahuje svými předky, příbuznými v Americe včetně jejich platu, nebo matematickým talentem. rnA že kdyby byl býval věděl, že sotva prolézt střední školu je nejlepší kvalifikace pro podnikání, tak by....rnrnrnrnrn

Stanislav

Příspěvek od Stanislav » ned 10. led 2016 17:40:52

Na tebe a ten tvùj vypečený idiotský kurs nemám. Mùžeš sem zase něco naplácnout z Babišovských luhù a hájù. Já se jen divím, že se nestáhneš na ten web pro-investory, kde se schází místní plebejská sionistická smetánka a jejich poskoci-gójové. Moje praprababička byla z rodu Colonna, kteří získali příjmení a titul zásluhou bitvy u Lepanta, jestli ti to vùbec něco říká? Ve Slezsku patřili mezi první kapitalisty už koncem 18. století. Tam má předky i paní Merkelová. Tvùj rod je asi z uprděné zlodějské venkovské chátry, která se dostala k moci v únoru 1948. Dnes dělá v Citigroup jeden člověk pùvodem z německé šlechty ze Slezska na vysokém místě. Jeho rodina byla proti tomu židovi Hitlerovi, tak za války trpěli a přišli i o život. Hitler byl 100% žid.

pnovak

Příspěvek od pnovak » ned 10. led 2016 17:50:08

[rquote=15335&tid=4&author=standa]Na tebe a ten tvùj vypečený idiotský kurs nemám. Mùžeš sem zase něco naplácnout z Babišovských luhù a hájù. Já se jen divím, že se nestáhneš na ten web pro-investory, kde se schází místní plebejská sionistická smetánka a jejich poskoci-gójové. Moje praprababička byla z rodu Colonna, kteří získali příjmení a titul zásluhou bitvy u Lepanta, jestli ti to vùbec něco říká? Ve Slezsku patřili mezi první kapitalisty už koncem 18. století. Tam má předky i paní Merkelová. Tvùj rod je asi z uprděné zlodějské venkovské chátry, která se dostala k moci v únoru 1948. Dnes dělá v Citigroup jeden člověk pùvodem z německé šlechty ze Slezska na vysokém místě. Jeho rodina byla proti tomu židovi Hitlerovi, tak za války trpěli a přišli i o život. Hitler byl 100% žid.[/rquote]rnrnJak říkám, Standa si tady honí ego.rnBezdùvodné zdùrazòování pùvodu je znakem velmi nízkého sebevědomí a zapšklosti. rnrnOdkud je mùj rod, ti mùže být úplně jedno. rnrnrnP.S.rnJaký mùj kurz? Není mùj, já ho nedělal. Já si ho jen ze svých peněz koupil.

bubububu

Příspěvek od bubububu » ned 10. led 2016 18:04:00

Staníku, co to zase píšeš? Koukám, že jsi stejně urozený, jako ten ublemcaný potrhlý šlechtic z TOP 09. Ten stejně většinu času jen prospí, sem tam něco plácne a když nic jiného nemá na práci, tak se pochčije do kalhot a pak si myslí, že přišla velká voda. rnrnNo jak jsem psal, čím dál lepší. Co se všechno na webu o akciích nedovím. rnrnTos mne tedy dostal svou urozeností. Ty jsi taky bitva. Bitva bude, až ti tví mladí braši z Blízkého východu zase vyrazí do ulic.

Odpovědět