Jakékoliv povídání

Jediné rozumné fórum pro akcie a investice. Bez urážek návštěvníkù !!!
Odpovědět
bubububu

Příspěvek od bubububu » ned 10. led 2016 19:36:24

Stando, jak sebrat? Takhle přeci mluví komunisti. Kdo něco má, seberem mu to, aby byl stejně chudý, jako my. Ty chlape, kolik jsi toho dneska vypil, že takto řádíš? rnrnAle jinak super, opravdu se u tohoto webu bavím. Doufám, že ti pan domácí nedá zaracha. To bych proti tomu protestoval a dal panu domácímu do bytu 2 muslimy za trest. A napsal bych soudružce Merkel na místní sovět, že Standovi, ruskému šlechtici, je nutno povolit nemezený přístup na tento web.rnrn:lol::lol::lol:

Stanislav

Příspěvek od Stanislav » stř 17. dub 2019 10:43:27

Ted mi dorazila z Ciny lacina sluchatka do usi za 1,44 USD. Jsem uplne nadsen, protoze hraji o vice jak 100% lepe nez ty, ktere jsem porizoval zde za mirne vyssi ceny. Mam je k mobilu a zvuk na pulku se da poslouchat, protoze naplno by mi to utrhlo usi. Ostatni jely nadoraz, aby bylo neco vubec slyset. Mozna se mi ve stari vratil sluch, protoze mi svara nadaval, ze se ho ptam jeste jednou, kdyz mu nerozumim? Sem tahaji snad ten nejvetsi smejd, aby moc dlouho nevydrzel a aby ti oslove mohli prodavat ty svoje predrazene smejdy.

Ladislav

Příspěvek od Ladislav » stř 17. dub 2019 15:52:10

Jestli pracuji Cinani v te firme 12 hodin denne a 6 dni tydne, tak by nebylo hezke, neco od otrokarske firmy neco kupovat. rnNa stesti mame dostatek levnych akcii v zapadni Evrope a v USA a nemusime kupovat komunisticke akcie z Ciny a Ruska.

Stanislav

Příspěvek od Stanislav » úte 23. dub 2019 9:03:56

O vikendu jsem se bavil s klukem, ktery si nechal opravit web a dnesni ceny se pohybuji i ke 3.000 Kc za hodinu. Jenze on ho ma jako prodejni, takze ho dobre zivi, takze ty naklady muze odepsat ze zisku. Podle mne by bylo nejrozumnejsi si zalozit novy web a tento pohrbit nebo ho nechat postupem doby vyhnit. Pochybuji, ze by byl nekdo ochoten do toho nacpat takove prachy a nikdo to zarucene nebude delat z charity. Doposud se nikdo zde neobjevil, kdo by byl schopen to napravit a byl by to asi div, pokud by se to v tom cervnu povedlo. Pokud by pan Ladislav o to stal, tak to mohl provest v Nemecku uz davno, ale ty naklady se mi zdaji byt nesmyslne, kdyz ho to nezivi. Nemecky IT bude stejne drahy jako ten cesky.

Stanislav

Příspěvek od Stanislav » úte 23. dub 2019 12:09:56

Abych nezapomnel, co se mi prihodilo! Tohle mi bylo tuto sobotu servirovano u segry. Smali se se svarou jak dva idioti a rekli mi to az nakonec, kdyz kazdou chvili na me u jidla zasyceli. Musim uznat, ze mi to chutnalo. Hlavne ta sojovka, protoze ta to prerazila. Domnival jsem se, ze je to nejaky hlodavec - nutrie, protoze to bylo jemnejsi nez veprove. Koupili to v Sape za 1190 Kc/kg.rnrnrn[file]7522[/file] kobra

Pavel

Příspěvek od Pavel » úte 23. dub 2019 14:14:13

[rquote=38181&tid=4&author=Stanislav]O vikendu jsem se bavil s klukem, ktery si nechal opravit web a dnesni ceny se pohybuji i ke 3.000 Kc za hodinu. Jenze on ho ma jako prodejni, takze ho dobre zivi, takze ty naklady muze odepsat ze zisku. Podle mne by bylo nejrozumnejsi si zalozit novy web a tento pohrbit nebo ho nechat postupem doby vyhnit. Pochybuji, ze by byl nekdo ochoten do toho nacpat takove prachy a nikdo to zarucene nebude delat z charity. Doposud se nikdo zde neobjevil, kdo by byl schopen to napravit a byl by to asi div, pokud by se to v tom cervnu povedlo. Pokud by pan Ladislav o to stal, tak to mohl provest v Nemecku uz davno, ale ty naklady se mi zdaji byt nesmyslne, kdyz ho to nezivi. Nemecky IT bude stejne drahy jako ten cesky.[/rquote]rnrnK tomuto nazoru se uz s MilanemV taky klonime... Co jsme patrali, je to presne tak, jak pise Standa.

Ladislav

Příspěvek od Ladislav » úte 23. dub 2019 14:36:32

Uz tady bylo nekolik linku na ruzna ceska fora, kde diakritika funguje.rnTedy vsichni spekulanti a ucitele ceskeho jazyka, co pisou Waren Bufet misto Warren Buffett se hned mohou stehovat na jina fora.rnDividendovi value investori zustanou zde se mnou, tem nevadi diakritika, ale chybne psane jmeno Warrren Bufffettt, s jednim T.

Stanislav

Příspěvek od Stanislav » stř 24. dub 2019 15:30:45

Cutty, nyni rozumim zviratum, az mi je to protivny. Kazdy den rano poslouchat mouchy na okne, jak se bavi, kam vyrazi opet za h*vnem, tak to neni 2x prijemny. Ted jde o to, co snist, abych tu vlastnost ztratil? Doufam jen, ze nebude potreba snist to same, o cem se ty mouchy bavi na okne? :lol:rnrnPikantni je na tom to, ze dva dny predtim mi utekl porad s kucharem Fredem, protoze mi volala skoro hodinu mama a ja jsem o ten porad prisel. Byla to episoda z Kamerunu, jak sli lovit hada k jidlu. Nastesti jsem to shledl na zaznamu, ale vubec jsem netusil, ze dalsi den budu ucasten teto hostiny i na dalku!

Ladislav

Příspěvek od Ladislav » stř 01. kvě 2019 6:06:59

Navstevuju letos 4 shromazdeni akcionaru:rn30.1. Siemens - Olympiahallern30.4. Munich Re - Messern8.5. Allianz - Olympiahallern16.5. BMW - OlympiahallernOvsem housky z rizkem v Olympiahalle uz jist nechci, ani nosit domu.rnBMW by se melo polepsit a nabizet k obedu gulas nebo alespon risoto. :)rn

Stanislav

Příspěvek od Stanislav » stř 01. kvě 2019 7:09:53

Na vratnici v predchozim zamestnani delal bezdomovec na vratnici. Prisel o byt kvuli blbosti, protoze ho prodal a se svou manzelkou alkoholickou se prestehoval do draheho najmu. Penize z prodeje bytu zlikvidoval za zranice a vylety behem 4 let. Mohla za to samozrejme spolecnost a on byl diky sve blbosti z obliga. Nutno dodat, ze nechlastal, coz byl docela div? Kolega mu nosil od syna z vyvarovny take rizky zadarmo, a tez nad nimi ohrnoval nos. To je dobre, ze nedrzel akcie BMW, protoze by tam vzteky ty rizky rozmetal jak granaty a mohl by tim nekoho i zranit. Darovanemu koni na rizky nehled! :lol:

Odpovědět