Jakékoliv povídání

Jediné rozumné fórum pro akcie a investice. Bez urážek návštěvníkù !!!
Odpovědět
pinokio

Příspěvek od pinokio » ned 10. led 2016 18:20:15

Stando ty už vážně nevíš co píšeš :potřebuješ zřejmě ústavní léčburnrnCituji:Teï ještě jde o to, jak jsi vùbec rodilý Evropan? V ČR žije přes 400.000 Turkù podle haplotypu J2, který je nejvíce rozšířen v Turecku a vede první ligu i v Izraeli. Většina zdejších židù má krevní skupinu B, která je asijská a u nich zřetelně dominuje. Taktéž je dominantní u cikánského etnika, takže kdo jí má nebo v příbuzenstvu, tak má velkou pravděpodobnost, že je s nimi naklonován. V ČR je jí plných 18%, takže každý pátý Čech je potencionální cikán. Lidi jsou splácaní od jihu na sever a od západu na východ ze všeho možného a Hitlerova koncepce rasové čistoty byla mylná. Ty jsi měl akorát štěstí, že jsi se narodil tady a vùbec to není tvoje zásluha, ale tím více si osobuješ právo, že to tak je.rnrnMy tady přece neřešíme kdo koho naklonoval ani to nemùže 99% obyvatel ČR vědět a, když pùjdeme do dùsledku tak dojdeme k opicím. rnTady řešíme to že chceme normálně žít: a ne čekat na nějakého vypatlance co se chce odpálit atd atdrnJe jedno jestli zde bydlí Čech, Ukrajinec, Polák ...zde je prostě jistá pravděpodobnost že jsou OKrnU muslimù : stačí se podívat kde se roky válčí, kdo dělá v západní Evropě problémy.rnTo je jako vědět že kouření mùže zpùsobit rakovinu tak preventivně nebudu kouřit.rnTzn: Muslimy sem v žádném případě nepouštět. Maximálně opravdu ohrožené děti a ženy a ne 30leté chlápky s mobilem u ucha a značkovém oblečení, který přijede k hranici taxíkem. viz nedávno stěžující se slimák u Slovinských hranic že zaplatil 2000eur za taxík a jak je možný že nemùže jít dál že ho Merkel pozvala. rnA dále nevím proč sem pořád taháš Rusko. Nechci zde ani Ruské ani Muslimské móresy.

Stanislav

Příspěvek od Stanislav » ned 10. led 2016 18:26:05

Vy jste oba komunisti, protože neuznáváte šlechtu. S knížetem Karlem Schwarzenbergem mám taktéž společné kořeny snad v 8. koleni a dosud nemočím. Oba máme za předka proroka Mohameda, aby vás to uklidnilo, vy chátro židovská, ale i židovského krále Davida. To se samozřejmě týká skoro celé evropské šlechty, která má pùvod ve ©panělsku nebo ve VB. Celá britská královská rodina jsou přímí potomci proroka Mohameda. A vy dva blbci si myslíte, že jsou to teoristi? Terorismus vzniká mezi chátrou a komunismus a nazismus byl také terorismus. Je to násilná změna zavedeného funkčního systému za cenu milionù zavražděných nevinných lidí.

mikroakcionář

Příspěvek od mikroakcionář » ned 10. led 2016 18:31:36

Mě muslimové absolutně nezajímaly do té doby když byli tam, kde mají být, tj. ve svých arabských zemí, kde vládli diktátoři typu Kaddáfí a Husajn, kteří věděli jak zkrotit tu bandu proradnou, ale někdo to bohužel musel kardinálně rozvrtat a kdo, to se přece dávno ví, ale kdo nemá selský rozum tak to stejně asi nepochopí. rnZáměr přičiněného je zřejmý a je potřeba otevřít oči a používat mozek, odprostit se od myšlení západních představitelù, kteří se honosí myšlením sice intelektuálního, ale s omezením řešit problémy selským rozumem, přece museli vědět co to bude mít za následek, a» už pokrytecká amerika nebo evropští přisluhovači když pozvou do říše trojského koně plného slizkých slimákù (na to aby to bylo pochopeno, stačí selský rozum). Západòáci nedovedou nebo lépěji díky záměrùm elit nechtějí řešit takové problémy zavčas?, tak to bude hold muset vyřešit někdo za ně!rn

pnovak

Příspěvek od pnovak » ned 10. led 2016 18:47:59

[rquote=15339&tid=4&author=standa]Vy jste oba komunisti, protože neuznáváte šlechtu. S knížetem Karlem Schwarzenbergem mám taktéž společné kořeny snad v 8. koleni a dosud nemočím. Oba máme za předka proroka Mohameda, aby vás to uklidnilo, vy chátro židovská, ale i židovského krále Davida...[/rquote]rnrnrnKdybys v sobě měl skutečně šlechtickou krev, tak by ses podle toho choval a neměl potřebu se tím takovýmto zpùsobem ztrapòovat :crazy:

Stanislav

Příspěvek od Stanislav » ned 10. led 2016 18:50:47

Pinokio, rnty víš jistě, že jsi Evropan? Čím jsi se o to zasloužil? Dnes je planeta společná pro všechny a záleží na distribuci hmotných statkù. Kromě Brna a okolí neznáš vùbec nic! Brno vždy trpělo komplexem méněcennosti vùči Praze a týkalo se to i Bratislavy. Málo platné, hlavní město mùže býti pouze jedno. Dnešní podvodníci dolaroví miliardáři nejsou pùvodem z Prahy ani jeden:exclamation: 3 dolaroví miliardáři pùvodem z Prahy žijí pouze v zahraničí a to také všelicos vypovídá o současném stavu české ekonomiky. To samé platí i o Rusku, kde až 7. nejbohatší člověk je pùvodem z Ruska, proto je tam větší bordel než u nás. U mě v baráku bydlí převážně lidi z Moravy, Slovenska a Ukrajiny. Kladu ti otázku, proč si tam ty své Moraváky raději nezaměstnáte, to nejste schopní vytvořit pracovní místa? Je to zoufalost, protože rodilí Pražáci pak nemohou dostat bydlení, protože přednost mají kobylky z venkova. Tobě vadí muslimové, ale tví krajani se chovají obdobně neurvale a to ti nevadí?

pnovak

Příspěvek od pnovak » ned 10. led 2016 19:08:47

[rquote=15342&tid=4&author=standa]....Je to zoufalost, protože rodilí Pražáci pak nemohou dostat bydlení, protože přednost mají kobylky z venkova... [/rquote]rnrnrnProč by měli lidé dostávat bydlení? Nechápu. V Praze se bydlení dá sehnat. rnříkám to jako rodilý Pražák, který žádné bydlení po nikom nezdědil. Po škole jsem se osamostatnil a začal pronájmem pokoje, poté jsem si pronajal byt a nakonec jsme si s manželkou vzali hypotéku, kterou jsme už splatili. Teï je dùm náš.

bubububu

Příspěvek od bubububu » ned 10. led 2016 19:16:09

No super. To se tedy rozjelo. Stačí pár muslimù, pan domácí v Německu, Staník u počítače, a já se tady válím smíchy. To jsem fakt nečekal, že stačí tak málo, aby se ze Staníka stal šlechtic jako ten huhòal, co mu, když vždy mluví, nerozumím ani slovo. Jestli to bude tak pokračovat dál, myslím, že pan Ladislav bude mít jeden z nejnavštěvovanějších webù, pokud jde o zábavu. rnrn:no::no::no::no::no::no:

pnovak

Příspěvek od pnovak » ned 10. led 2016 19:16:50

[rquote=15344&tid=4&author=bubububu]No super. To se tedy rozjelo. Stačí pár muslimù, pan domácí v Německu, Staník u počítače, a já se tady válím smíchy. To jsem fakt nečekal, že stačí tak málo, aby se ze Staníka stal šlechtic jako ten huhòal, co mu, když vždy mluví, nerozumím ani slovo. Jestli to bude tak pokračovat dál, myslím, že pan Ladislav bude mít jeden z nejnavštěvovanějších webù, pokud jde o zábavu. rnrn:no::no::no::no::no::no:[/rquote]rnrn:thumbup:rnrnTřeba právě proto se domluvil se Standou, aby sem psal to, co píše. :lol:rnAby se tu rozproudila diskuse

Stanislav

Příspěvek od Stanislav » ned 10. led 2016 19:28:55

Kolik lidí má takový skvělý komunistický plat jako ty, že si to mùže dovolit? V Praze se toho moc sehnat nedá kvùli přílivu kobylek, ale sociální byty se přidělují, ale jak komu. Moje bývalá přítelkyně dostala nový byt do nájmu za pár korun na Praze 9, že jsem to nechápal, když měla kde bydlet, ale rozhodly to známosti. Její rodiče vlastnili parcely za 20.000.000 Kč a měla pouze bezdětnou dvojče ségru, což je docela paradox. Nebyl by problém něco odprodat a koupit si úplně nový byt. U nás v práci dělá chlapík, který má v přepočtu 300.000.000 Kč v pozemcích(pokud to budou stavební parcely a měl by se tam stavět pražský obchvat) a dělá tam obyčejného vola za 16.000 kč měsíčně čistého na podnikatele, kteří se k majetku dostali jak slepý k houslím. Přeji mu, aby mu to dobře dopadlo, aby ho ty kurvy židovský neodrbali, protože si to právem zaslouží! Chce dělat a umí dělat i za pár korun. Má zdravotní problémy a jednali s ním, jak s kusem hovna. Na těchto lidech by měla být stavěna prosperita a hlavně by měli být u moci a těm šmejdùm sebrat nakradené majetky!

pnovak

Příspěvek od pnovak » ned 10. led 2016 19:34:41

[rquote=15346&tid=4&author=standa]Kolik lidí má takový skvělý komunistický plat jako ty, že si to mùže dovolit? [/rquote]rnrnKomunistický plat u soukromé firmy, kde mě odírá majitel? :no:rnPokud nejste snadno nahraditelný, mùžete si vyjednat dobré podmínky. rnPokud jste snadno nahraditelný, máte smùlu.

Odpovědět