Jakékoliv povídání

Jediné rozumné fórum pro akcie a investice. Bez urážek návštěvníkù !!!
Odpovědět
Ladislav

Příspěvek od Ladislav » pon 27. kvě 2019 8:26:02

Tvuj prijem se silne zlepsi, kdyz nebudes mit ani jednu akcii s nizkou dividendou, ale jen akcie s 5%-8%ni dividendou.rnrnDoufam, ze prijdes 15.6. na setkani v Praze.rnJa tam budu podruhe az za 10 let.rnNyni tam jedu jen z toho duvodu, abych nechal od nejakeho odbornika nastavit diakritiku fora. A zatim nevim, zda jste toho odbornika uz nasli.rn[color=red]rnA taky bych chtel jednou videt cleny fora: [/color][color=blue]Ned + Stanislav.[/color]

Stanislav

Příspěvek od Stanislav » pon 27. kvě 2019 11:53:37

Velice rad Vas uvidim, pane Ladislave. Doufam jen, ze mi do toho neskoci narozeninove oslavy nasich, ktere se budou poradat v pristim mesici u nich na chate. V unoru se mi ta seslost libila a jsem moc rad, ze mate pokracovatele, coz by melo byt pro Vas to nejvetsi oceneni.

Stanislav

Příspěvek od Stanislav » pon 27. kvě 2019 14:37:50

Cutty, co rikas na tohle? To se mi ani nechce verit, ze se da stacit tolik veci najednou.rnrnhttps:www.finstat.sk/spolocnici-konatelia?query=Martin%20Da%C5%88o%20%40Par%C3%AD%C5%BErnhttp:www.upn.gov.sk/regpro/zobraz.php?typ=kraj&kniha=5&strana=44&zaznam=3821

Ladislav

Příspěvek od Ladislav » pon 27. kvě 2019 15:37:20

[size=6][color=red]Doufam jen, ze mi do toho neskoci ...... ...... ......[/color]rn[color=blue]rnOd 8.00 do 23.00 v sobotu 15.6. ma kazdy v Praze a okoli dostatek casu rnvyridit co chce a prijit od 14.00 do 23.00 precejen na setkani.[/color]rnTen kdo prijde nekolik hodin pozdeji nez ve 14.00, nebude nijak potrestan.[/size]

Vosa88

Příspěvek od Vosa88 » stř 29. kvě 2019 5:58:54

Vcera jsem shledl prvni tri dily Chernobylu. Dokonale natocene.rnhttps:www.cnet.com/news/hbo-chernobyl-miniseries-is-bleak-grotesque-and-absolutely-necessary/rnhttps:www.csfd.cz/film/683975-cernobyl/zajimavosti/?type=filmrnrnFilmari si pro nataceni vybrali litevske mesto Vilnius. Podle nich diky sve sovetske atmosfere dokonale predstavuje mesto Pripjat. Sceny z elektrarny pak nataceli v byvale Ignalinske jaderne elektrarne, ktera byla v roce 2009 vyrazena z provozu. Dva reaktory, ktere se v ni pouzivaly, jsou podobne tomu z Cernobylu.rnrnVsechno je v serialu Cernobyl uveritelne, nase scena, lokace. Tym je opravdu obrovsky, doplnuji tvurci.rnrnPetidilny serial Chernobyl z koprodukce spolecnosti HBO a Sky sazi i na zname herecke osobnosti. Sovetskeho mistopredsedu vlady, ktereho Kreml poveril vedenim vysetrovanim havarie, si zahral svedsky herec Stellan Skarsgard. A v roli jaderne fyzicky se divakum predstavi britska herecka Emily Watsonova.rnrnNa HBO Go je k videni zatim prvni dil. Pripadne poradim pres SZrnhttps:hbogo.cz/serialy/cernobyl/rada-1

Stanislav

Příspěvek od Stanislav » stř 29. kvě 2019 7:34:16

Michelko je fasista kvuli svemu kladnemu priklonu k Tisovi. Obdobne ladeni jsou i priznivci Stepana Bandery na Ukrajine. Cutty, nejen u nas, ale i u vas si lidi na venkove potrpi na jednoduche recepty a tim zpravidla byva populismus a extremismus.rnrnVe vcerejsi politicke debate 4 politickych demokratickych parlamentnich stran nedoslo vubec k nejake dohode o slouceni a stale si hodlaji hrat na svem vlastnim pisecku. Za 2 roky muzeme tedy opetovne ocekavat vitezstvi estebacke strany ANO, i kdyz s mirnejsim skorem. Vyborny z KDU-CSL si napriklad pochvaloval vysledky do europarlamentu, kdy ze 150 tis. z roku 2014 posilili na 170 tis. Zapomnel vsak rict, ze tech celkovych volebnich hlasu pribylo o vice jak 50%, takze de facto to znamenalo pro tu stranu ztratu, ovsem za dalsich 20 tis. dusi navic jim pritecou dalsi prachy do nenasytneho rozpoctu. Je to velka skoda, ze to zadny komentator neuvedl na pravou miru, coz znaci, ze to maji bud zakazano se o tom zminovat nebo maji problemy s kupeckymi pocty?

pigzor

Příspěvek od pigzor » stř 29. kvě 2019 8:28:59

Vosa88: na HBO GO jsou 4 dily Cernobylu, chybi uz jen posledni.

Vosa88

Příspěvek od Vosa88 » stř 29. kvě 2019 9:09:41

pigzor: aha to jsem prehledl

Stanislav

Příspěvek od Stanislav » stř 29. kvě 2019 15:21:04

Cutty, jako spisovatel a ultralevicovy husakofilsky politolog mele o Gorile jako verohodnem pamfletu, ktery byl sepsan ucelove a stejne na jeho zaklade nikdo neskoncil v base. Ja jsem ten blabol cetl do 1/3, a pak jsem ho odlozil, protoze to byly nesmysly. Jeho zajem je akorat manipulovat masy a delat si tak z lidi srandu. Ostatne i Puskar se v tom volebnim spotu jde uklonit k hrobu A.Hlinky jako k nejvetsimu Slovakovi vsech dob. Chlapci se chteji pres nejake pofiderni hodnoty vyskrabat pouze k moci. Vetsinou jedou na strune pomluv, coz je docela ubohe! Vubec nevis, kym je financovan jako vysvetlovac politiky? Vznika pak umela politicka opozice na objednavku, aby se lidem predkladala pohadka. Pokud bys mu dal lopatu do ruky, tak zarucene omdli. Jinak se na ty diskuse radeji vykaslem, protoze to stoji za h*vno u nas i vas a stejne se s tim neda moc delat. Problem je v tom, ze politici nejsou nezavisli a jejich vedlejsi financni zdroje jsou omezene, proto u nich casto dochazi ke korupci. Michelko je alespon pro me hnus! Bud rad, ze neni u vas u moci, protoze by ti vsechny dividendy i akcie znarodnil. Mne pripomina svym afektovanym projevem tu bolsevickou tlustoprdku Svihlikovou.

MilanV

Příspěvek od MilanV » stř 29. kvě 2019 15:25:24

doporucuji poslechnout https:www.youtube.com/watch?v=-2JBSoICSuM&feature=share - Neco k fanatickemu elektroautum

Odpovědět